​Om Eg El I/S

​Nok er EG el et lille firma...​

​...men vi løser alle opgaver uanset størrelsen.​

Hvorfor os?

Fordi vi hos EG el leverer kvalitetsarbejde hver gang. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, som vi har udført. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder til den bedste og mest holdbare løsning og for os kommer service i første række.

Heine Jørgensen og Michael Thomsen​

​EG el er et ungt firma med masser af energi. De to mestre Heine Jørgensen og Michael Thomsen har tilsammen over 20 års erfaring indenfor elektrikerfaget.

Heine Jørgensen er udlært hos HP El-service i Bjerringbro. To år efter sin svendeprøve startede han på installatøruddannelsen på Erhvervsakademiet Dania, og i 2013 startede han EG el.

Michael Thomsen er udlært hos JENI i Trige i 2000, hvor han blev i 7 år efter endt uddannelse. Han arbejdede ligesom Heine også hos HP El-service, og i 2014 gik Michael ind i EG el.

Når EG el løser en opgave, kan du forvente professionelt kvalitetsarbejde og god service.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores services eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os ved at udfylde formularen, og vi vil vende retur snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Eg El I/S

Hovedgaden 34
​8860 Ulstrup

CVR: 35597166

Kontakt os

☎ Tlf: 27 58 08 70

✉ E-mail: info@eg-el.dk

Følg os

Find os