​Termografering

Hvad er el-termografering?

Med et varmefølsomt kamera kan termograføren måle varmeudstrålingen og dermed temperaturen på en overflade. Kameraet opfanger strålingen og omsætter den til et billede, der viser, hvor der er særligt varmt.

Når en el-tavle eller et solcelleanlæg termograferes bliver det muligt at se, om der er svage punkter i installationen, der kunne type på snavs, fugt, korrosion eller anden slitage. Ved regelmæssigt at lade sine installationer termografere kan sådanne fejl opdages tidligt og repareres, inden de udvikler sig.

​​

Hvorfor er el-termografering en god idé?

Installationer, der er defekte eller overbelastede, kan give udslag i overophedning og kortslutning, som i værste fald kan føre til brand. Risikoen for et dyrt og generende driftstop mindskes derfor betydeligt, når el-installationerne er eftersete.

Termografering er derfor et vigtigt værktøj til at forebygge brande, der er opstået i el-installationen. En termografering af installationen er derfor en god investering i forhold til de gener, du undgår.

​​

Fordele ved el-termografering:

  • ​Risikoen for dyre produktionsstop formindskes
  • Eventuelle skader bliver synliggjorte
  • Risikoen for brand nedsættes

​​

Siden 2001 har Sikkerhedsstyrelsen registreret 363 elbrande i gennemsnit om året. Heldigvis er antallet af elbrande faldende, og med en termograferingsrapport i hånden er du godt på vej til ikke at komme i den kedelige statistik.

​​

Kontakt os endelig for mere information.

​Få termograferet din el-installation...

Løs forbindelse i en hovedtavle på en fabrik.

Denne blev opdaget i tide, så et meget dyrt drift stop blev forhindret.​

Løs forbindelse i sikkerheds afbryder.

Denne fejl kostede en motor til 7000 kr.​

... og undgå dyre skader​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Ønsker du at høre mere om vores services eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os ved at udfylde formularen, og vi vil vende retur snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Eg El I/S

Hovedgaden 34
​8860 Ulstrup

CVR: 35597166

Kontakt os

☎ Tlf: 27 58 08 70

✉ E-mail: info@eg-el.dk

Følg os

Find os